coach

Je wilt iets veranderen. Tot dat besluit ben je inmiddels gekomen. En nu kun je hulp gebruiken bij de te kiezen richting en / of de te nemen stappen. Dan ben je aan het goede adres, als coach help ik je graag verder in dit ontwikkeltraject.

coach

Ik werk vanuit de overtuiging dat mensen veel meer kunnen dan ze zelf voor mogelijk houden. Ik coach met name werknemers, professionals, leidinggevenden & ondernemers.

Afhankelijk van jouw vraag en afhankelijk van waar jij je bevindt in je ontwikkeltraject zet ik verschillende vormen van coaching in, ik werk echter bij voorkeur volgens de methode ‘resultaatgericht coachen’.

aanpak

Na een eerste kennismaking gaan we samen aan het werk.

Mijn vaste werkplek is buiten, wandelend in de natuur. Af en toe werk ik binnen op een locatie in Amersfoort, of in de werkomgeving van degene die gecoacht wordt.

wandelen

Voor het boeken van resultaat is het een voorwaarde om in vertrouwen en in alle vrijheid te kunnen praten. Daarnaast is beweging goed om de geest te activeren. Mijn voorkeur gaat er daarom naar uit om wandelend gesprekken te voeren. We zijn dan vrij van agenda’s, telefoons, kantoorruimtes, dresscodes en dergelijke. Ik wandel graag rond en in Amersfoort. In het centrum van Amersfoort ligt het kadastrale middelpunt van Nederland; centraler kan het niet.

omgeving van Amersfoort

In de vrije natuur is er weinig dat ons kan afleiden van het doel van ons gesprek, terwijl er juist alle gelegenheid is om te ontdekken en om eventuele barrières te overwinnen.
In de omgeving van Amersfoort zijn mooie bossen en heidegebieden met veel wandelmogelijkheden.
Wandelschoenen aan, een goed gesprek van 1,5 tot 2 uur, daarmee boek je resultaat!

binnenstad van Amersfoort

Amersfoort is eeuwenlang een bedevaartsoord geweest. Het Mirakel van Amersfoort heeft menig pelgrim getrokken.Coach in Amersfoort
Voel jij je meer aangetrokken tot de stad met de bescherming van de stadsmuren? Wil je in vertrouwen in gesprek en ‘en passant’ wat oppikken over de historie van Amersfoort? Dat kan met deze Amersfoortse stadswandelcoach.
Jij mag dan – als je wilt – de route van onze wandeling bepalen. Zolang we maar binnen de veilige stadsmuren van Amersfoort blijven. Waar nodig stuurt de coach bij.
Jij bepaalt waar het gesprek over moet gaan en wat het doel is van je ‘bedevaart’. Hoe we dat doel (of jouw eigen mirakel) gaan bereiken bepaalt de coach.

achtergrond

Sinds 2011 werk ik als coach in regio Amersfoort. Daarvoor was ik directeur/eigenaar van een grote organisatie. In die periode maakte ik veelvuldig gebruik van coaches voor mijn collega’s. Het trof me dat er nogal verschil was tussen de ene en de andere coach. En daarin ben ik me gaan verdiepen, met als resultaat dat ik in 2011 een carrièreswitch heb gemaakt en verder ben gegaan als coach.
De ervaringen vanuit de onderneming en op personeelsgebied komen nu goed van pas in mijn coachpraktijk.

Laten we kennismaken!