coach

Je wilt iets veranderen. Tot dat besluit ben je inmiddels gekomen. En nu kun je hulp gebruiken bij de te kiezen richting en / of de te nemen stappen. Dan ben je aan het goede adres, als coach help ik je graag verder in dit ontwikkeltraject.

coach

Ik werk vanuit de overtuiging dat mensen veel meer kunnen dan ze zelf voor mogelijk houden. Ik coach met name werknemers, professionals, leidinggevenden & ondernemers.

Afhankelijk van jouw vraag en afhankelijk van waar jij je bevindt in je ontwikkeltraject zet ik verschillende vormen van coaching in, ik werk echter bij voorkeur volgens de methode ‘resultaatgericht coachen’.

aanpak

Na een eerste kennismaking gaan we samen aan het werk.

Mijn vaste werkplek is buiten, wandelend in de natuur. Af en toe werk ik binnen op een locatie in Amersfoort, of in de werkomgeving van degene die gecoacht wordt.

wandelen

Voor het boeken van resultaat is het een voorwaarde om in vertrouwen en in alle vrijheid te kunnen praten. Daarnaast is beweging goed om de geest te activeren. Mijn voorkeur gaat er daarom naar uit om wandelend gesprekken te voeren. We zijn dan vrij van agenda’s, telefoons, kantoorruimtes, dresscodes en dergelijke. Ik wandel graag rond en in Amersfoort. In het centrum van Amersfoort ligt het kadastrale middelpunt van Nederland; centraler kan het niet.

omgeving van Amersfoort

In de vrije natuur is er weinig dat ons kan afleiden van het doel van ons gesprek, terwijl er juist alle gelegenheid is om te ontdekken en om eventuele barrières te overwinnen.
In de omgeving van Amersfoort zijn mooie bossen en heidegebieden met veel wandelmogelijkheden.
Wandelschoenen aan, een goed gesprek van 1,5 tot 2 uur, daarmee boek je resultaat!

achtergrond

In de jaren 90 was ik betrokken bij de start en ontwikkeling van de grootste online handelsplaats van Nederland. Daarnaast was ik mede-eigenaar / directeur van een landelijke organisatie met zo’n 1000 medewerkers. Sinds 2011 werk ik als coach, consultant en ook als sociaal ondernemer.

Als directeur / eigenaar maakte ik veelvuldig gebruik van coaches voor collega’s. Het trof me dat er nogal verschil was tussen de ene en de andere coach. En daarin ben ik me gaan verdiepen, met als resultaat dat ik in 2011 een carrière switch heb gemaakt en verder ben gegaan als coach.
Bovenstaande ervaringen komen goed van pas in mijn coachpraktijk.

Sinds 2021 ben ik ook actief via Pastoraal wandelen.

Laten we kennismaken!