Jij bent de Coach!

Ontdek de geheimen van coaching en ontdek hoe ook jij zeer effectieve gesprekken kunt voeren.

Tientallen jaren heb ik in diverse rollen, onder andere als ondernemer, leiding gegeven.

En in die verschillende rollen heb ik regelmatig gebruik gemaakt van externe coaches. Het viel me op dat er verschil was tussen de ene coach en de andere. Ik raakte nieuwsgierig en wilde weten wat die ene coach meer succesvol maakte.

Waarom boekte de ene coach na één of slechts enkele gesprekken resultaat en had de andere coach daar 10 tot 15 gesprekken voor nodig? En kun je die succesvolle coachaanpak, die gesprekstechniek, als leidinggevende dan misschien zelf ook toepassen, zonder dat er een externe coach voor nodig is?

Als ondernemer wilde ik het ‘naadje van de kous’ weten, daarom ben ik me in het coachen gaan verdiepen. Dit heeft geresulteerd in het afstruinen van internet, veel blogs lezen, een plank vol boeken, enkele leesbrilletjes ☺. En ook in certificaten van masterclasses, trainingen en cursussen. En… gaandeweg werd ik zelf actief als coach.

Mijn opgedane kennis en ervaring heb ik nu gebundeld in dit E-book.

Ontdek nu hoe ook jij deze effectieve coachtechniek direct kunt toepassen en betere gesprekken kunt voeren met meer resultaat;

  • je wordt niet belast met overbodige informatie, alleen de meest essentiële coachtips zijn voor jou geselecteerd,
  • ontdek in een paar minuten hoe onze hersenen werken,
  • maak kennis met de vier te onderscheiden hoofdstromen van coachen en ontdek de meest effectieve coachmethode,
  • je ontvangt 14 stuks aan praktisch coachgereedschap,

Maak € 5,95 over naar NL 12 INGB 000 421 62 00 en stuur daarna een mail naar schrijver.frans@gmail.com. Ik retourneer meteen het E-book in PDF-formaat.

Veel plezier en succes!

NB: Niet goed, geld terug garantie.

Wanneer je, onverhoopt, niet tevreden bent over de kwaliteit van het E-book stuur dan een mailtje. En vertel wanneer je het product hebt aangeschaft en waarom je niet tevreden bent. Wij betalen je het aankoopbedrag vervolgens terug, gegarandeerd.